Ryd op i brugerprofilerne i SharePoint Server
Brugerprofiltjenesten i SharePoint Server skal selv fjerne profilen for en bruger, der er slettet i Active Directory. Synkroniseringen markerer profilen til sletning, og timerjobbet My Site Cleanup Job sletter den, giver brugerens My Site til lederen og sender lederen en mail (Microsoft). Profilerne bliver liggende, når jobbet ikke er … Læs mere